Hvem er jeg?

Jeg har fra min tilknytning til bl.a. bosteder og specialskoler stor erfaring med at seksualvejlede/ – undervise borgere med bl.a. udviklingshandicap og autismespektrumforstyrrelser.

Mine styrker ligger især i min tålmodige tilgang til den enkelte borger, og altid at have for øje, at ingen løsning er ens, når der seksualvejledes. Jeg gør meget ud af at tilpasse undervisningen til det menneske som jeg sidder overfor, og benytter mig meget af den enkeltes interesser men også megen visualisering.

Jeg er en passioneret formidler med fokus på udviklingshandicap og seksualitetens mange ansigter. Gennem mine kurser og workshops skaber jeg en platform, hvor vi kan udforske og diskutere dette komplekse emne både i teori og praksis. 

Mit formål

Formålet med min vejledning/ – undervisning er altid, at den enkelte borger bliver i stand til, selv at praktisere og mestre egen seksualitet, eller selv kunne udtrykke, hvad han/hun ønsker hjælp til.

Jeg lægger stor vægt på at formidle mine metoder og redskaber på en let og uformel facon, og benytter mig af en bred variation af metoder både i selve seksualvejledningen med den enkelte borger og i undervisningen af omsorgspersonaler.

CV

2010

Specialpædagog

Specialpædagog med en professionsbachelor I mennesker med udviklingshandicap og seksualitet

2010

2014

Seksualvejleder

Uddannet seksualvejleder med speciale I handicapsexologi

2014

2014

Gladsaxe kommune

Ansat deltid på en specialskole, autisme og generelle udviklingsforstyrrelser I gladsaxe kommune

2014

2014

Underviser

Underviser og foredragsholder. Workshops stu’er, eks. Pigegruppe, kærestekurser mv.

2014

2021

Samarbejde

Samarbejde med oligofreniforeningen

2021

2022

Interview

Børn & unge, bupl interview til rapportage vedr. seksualundervisning på specialskoler

Læs artiklen her

2022

2022

Kursusudbyder

Kursusudbyder I samarbejde med seminarer.dk

2022

2023

Samarbejde

Samarbejde med landsforeningen downs syndrom

2023

2023

Kursusbevis

Kursusbevis I massageteknikker til børn og unge med ADHD

2023

2023

Underviser

Underviser på Københavns professionshøjskole som ekstern underviser på seksualvejlederuddannelsen

2023